Hányingerre ébredés. Mitől?
Figyelt kérdés
Ma reggel arra ébredtem, hogy borzasztó hányingerem van (mármint konkrétan erre ébredtem föl, nem fölkelés után éreztem). Kimentem, ittam egy kis vizet, fél óra alatt elmúlt. Tegnap este nem vacsoráztam nehezet, lefekvés előtt citromfű teát ittam.
Ez mitől lehetett? Tudom, hogy nem valami életveszélyes dolog, csak érdekel. (Terhesség kizárva).
2014. máj. 28. 11:48
1/2 anonim válasza:
Én is így keltem ma azzal a különbséggel hgoy ma nekem még a fejem is iszonyat mód fájt. Arra és a hányingerre keltem. Még a kávét sem tudtam meginni meg a gyógyszert is fél óráig csak néztem mire be tudtam venni. Egész nap olyan mosott sz..r állapotban vagyok. Nyilván kerülget valami. Egyébként a hányingert valószínűleg B6 vitaminhiány is okozhatja.
2/2 anonim válasza:
Vagy nagyon alacsony volt a vérnyomásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!