én otthon mindig kis bogyókat szarok, és nagyon félek kakilni máshol, mert ha olyankor mindig kb 20cm jön és eldugul mindig a wc. Eddig ezt az atrakciót kb 5-6x hoztam össze. Mindig a páromnál...
2011. márc. 4. 20:45
32/41 anonim válasza:
Általában szeretek kakilni,nekem tök kellemes érzés meg az inger is, pláne utána a megkönnyebbülés. Ha otthon egyedül vagyok nyugiban, akkor kétszer is megyek naponta.
Na jó, vendégségben nekem is előfordul, hogy kimarad 3 nap, de nem azért, mert visszatartom, hanem mert egyszerűen nem is kell. Hanem aztán ha hazaérek...akkor eldugul a wc :D
2011. júl. 20. 11:44
33/41 A kérdező kommentje:
:D
2011. júl. 22. 01:43
34/41 anonim válasza:
Én k urvára imádok szarni
2011. aug. 26. 21:27
35/41 anonim válasza:
Remélem ez csak kamu kérdés.
Kakálni az egyik legjobb érzés. Én imádom. Mindig alig várom hogy mikor kell már.
2015. aug. 18. 10:59
36/41 anonim válasza:
Imádok kakilni!!! Akkor szeretem leginkább mikor vastag, kemény és hosszú!!! Jó hallani mikor csobban a vízben!!! De azt nem szeretem mikor a seggemre fröccsen a víz!!!
2015. okt. 9. 22:01
37/41 anonim válasza:
Azt én is szeretem. Szeretem azt az érzést, ahogy kicsúszik belőlem és utána azt az üresség érzést. Ezt még utána percekig is érzem és nagyon jó.
Ha kemény, akkor törölni is alig kell. Ami lágy és mindent összemázol, egy fél tekercs papírral se lehet kitörölni szt kevésbé.
A csobogás engem annyira nem izgat. Meg előtte mindig teszek egy kis papírt a wc-be, hogy nem csobogjon és ne fröcskölje fel a vizet.
2015. okt. 10. 08:42
38/41 anonim válasza:
Uristen ti betegek vagytok xdEn is szerettem ha vegre kiadhattom es kozben izzadok de ez d"rva
2016. szept. 12. 22:01
39/41 anonim válasza:
Ezt az izzadást nem értem... én izzadni nem szoktam.
2016. szept. 13. 19:48
40/41 anonim válasza:
Egy hétig tartogatni szerintem életveszélyes. Az a normális, ha minden nap kakálsz. Ha valami olyat eszel, ami megfogja a székletet, akkor is maximum egy vagy két nap maradhat ki, de az sem hosszú távon. Én szeretek kakálni, ha nyugodtan el tudom végezni a dolgomat és nem állnak sorban a WC elött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!