Szeret valaki itt kakilni?
Figyelt kérdés
Én útálok,ezért van hogy akár 4 napig benn tartom,csak akkor szoktam, ha már nem bírom tovább. Káros ez?2009. dec. 30. 15:47
11/41 anonim válasza:
El se tudom képzelni, hogyha kakilhatok otthon a csöndben egy jót, akkor inkább bent tratsam 4 napig.:O Bizony káros, már a fent említett okokból. Miért nem szeretsz kakilni? Mi a rossz benne? Én tartogatni utálom! Ami bement annak ki is kell jönnie!
12/41 A kérdező kommentje:
nem tudom,gyerekkorom óta van ez. Kellemetlennek tartom az ingert meg aztán sok macera van minden nap lesúrolni a wc-t a kefével...szóval csak akkor megyek ha már jön ki magától...:D gyerekként képes voltam egy hétig is tartani...:)
23/L
2009. dec. 30. 16:35
13/41 anonim válasza:
Az az egészséges ha minden nap van széklet.És ha mégsem előfordul a hízás is a hastájékon.
14/41 anonim válasza:
háthallod, neked simán bélcsavarodásod lehete, aztán mehetsz a kórházba h megműtsenek, és ott tudni fogják h azért van bélcsavarodásod mertz benttartottad a szart. kicsit sem fognak hülyének nézni
én szeretek szarni, viszek egy újságot és azzal elvagyok. mindennap.
15/41 anonim válasza:
Igen, én annyira szeretek, hogy akár napjában kétszer is megyek.
Hogyhogy nem a humor kategóriába tetted?
16/41 anonim válasza:
én igen, határozottan szeretek.Sztem full jó érzés:D érted nyugiba vagy, nemzeti sport a kézbe aztán hadd szóljon:D:D
17/41 anonim válasza:
ez nem szerelem kérdése. ha valaki székrekedéses, akkor se fog tudni naponta, ha vért izzad( gyógyszer nélkül) akinek meg nincs ilyen gondja, nem tudja tartogatni...
18/41 anonim válasza:
Én szeretek, passzold ide a részedet, aztán kiszarom én azt is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!