Alvászavarom van? 14/f
Mostanában mindig felkelek 3 órakor és nem birok visszaaludni..állandóan 3úrkaor mi lehet a baj? próbáltam már később lefekdüni meg hamrabb de állandóan felekelek..
14/f
lehet hogy valami lelki eredetű okok miatt nem tudsz aludni..
amugy ilyen nekem is volt egy időszakban hogy pontban felkelek, de nekem elmult.
nekem is volt ilyen, majd megnyugszol. vagy próbálj gyógyteákat inni, amik megnyugtatnak. pl.: CITROMFŰ, levendula, orbáncfű, hársvirág, csalán, kamilla
ezeket beszerezheted herbáriákban, gyógyszertárban, de lehet kapni sima boltokban is, de azoknak már nincs ereje, mert ki tudja meddig álltak a polcon. legjobb mondom a herbária és a patika. frisset kapsz a pénzedért.
kúra szerűen idd, de az eladó úgyis kiokít ha megkéred.
jobbulást!
Mi történt azon a napon, amikor legelső felébredésed volt, vagy akkor mit álmodtál? Ha erre tudatosan visszaemlékezel, akkor megtalálhatod a probléma okát. Ami esetleg segitségedre lehet.
Sportolás segit a jó és mély alvás elérésében. Legyél "hulla fáradt" amikor aludni térsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!