Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Migrénesek nálatok mi vállik...

Migrénesek nálatok mi vállik be megelőzésre vagyis amikor már érzitek hogy kezdtek rosszul lenni?

Figyelt kérdés
Esetleg mi váltja nálatok ki? Mitől javult a helyzet? Nekem tapasztalataim a konzerves barack(igazi is lehet csak a konzervest mindig kapni) és az energiaital segit "megelőzni" a maga 160mg koffeinjével.
2014. ápr. 23. 05:00
 1/8 anonim ***** válasza:
advil ultra
2014. ápr. 23. 07:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmi. Túl kell élni. Nálam a nagyfokú stressz váltja ki.
2014. ápr. 23. 08:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem az algoflex segít. Nálam ami kiváltja, az a stressz és az erős napfény, valamint a kevés folyadék bevitel. Jó ha kiméred palackban mennyit iszol és lehet valami gyógynövény is segítene, pl citromfű. Azt mondod segít a koffein? Akkor alacsony a vérnyomásod? Lehet. Ami még okozhatja szerintem, az a koffein függőség, ha fennáll nálad, azt persze csak te tudhatod. Volt amikor kávé függő voltam és azért fájt nagyon a fejem mert szoktattam le magamat róla.
2014. ápr. 23. 08:24
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! hát nem vagyok valami gyógyszer párti szóval azt nem veszek be. nálam inkább az ételek váltják ki. nem alacsony a vérnyomásom és koffein függö se vagyok sose kávéztam energiitalt is mondjuk heti 1 szer ha iszok.
2014. ápr. 23. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem kiváltja: szmog, egésznapos rohanás, sok tanulás, folyamatos koncentrálás (7-8 órán át), alkohol (attól 80% migrénem van, mert kitágítja az ereket az agyban is).

Nekem eddig (vényre kapható) Apranax vált csak be.

Azért szedek ilyen erőset, mert én mindig, mai napig reménykedem, hogy majd elmúlik, hogy fáj a fejem. 2-3 óra elteltével nem látok, a hangok, és fények annyira zavarnak, hogy totálisan megzavarodok, és azt érzem, hogy a fejem nagyrésze AZONNAL szétakar robbani, közben görcsöl... pedig én nagyon szeretném, ha elmúlva, éppen ezért is várok, minden egyes alkalommal... de mindig ugyan az történik...

egyébként nem tudom van-e köze a stroke-hoz. De volt egy időszakom, amikor beszélni se tudtam rendesen, nem tudtam fogalmazni, és még egyszerű szavakat se tudtam kimondani. Akkor történt, hogy a szememmel foltokat, pontokat kezdtem el látni, csak úgy... ez hetekig így volt. Ja és borzasztóan szédültem, és azt hittem azonnal elájulok. Azt mondják, ez stroke... most 23 éves vagyok, és 21 évesen voltak ezek a tüneteim.

Azóta csak az állandó migrén van meg.

Orvosok nem foglalkoznak ilyennel, azt mondta a háziorvosom, meg, hogy úgy se jutnék be fejvizsgálatra, szóval szokjam meg.

2014. ápr. 25. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolso, ez nem feltetlenul stroke. A beszedzavar is egy migren tunet. Es igenis vannak orvosok akik foglalkoznak ezzel. Minden fizikai okot ki kell zarni (a strokeot is) azutan jon a migren diagnosztizalasa a mi a neurologus feladata. Neked ki irta fel azt a gyogyszert.. .i az pontosan meg nem hallottam rola.

Kerdezo nalam a kialvatlansag valtja ki a migrent. Kb masfel eve venykoteles Zolmitriptant szedek.. amugy meg ha nem muszaj nem veszem be mert borzaszto mellekhatasai vannak.. van mikor segit az algocalmin meg nospa hanyingrcsillapito magne b6 omega3. Meg minden amit talalok itthon. Amugy meg a kola es energiaitalok nekem is be szoktak valni.

2014. ápr. 25. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:

orvos felírta, de menstruációs görcsökre kaptam, viszont migrénre is jó.

orvos nem foglalkozik ezzel, azt mondta, hogy fiatal vagyok, semmi bajom.

ha ezt nem hiszed el, sajnálom.

2014. ápr. 26. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy nem hiszem el. Engem is ezzel nyugtattag 5 évig, amikor elkerültem egy neurológushoz.

A lényeg, hogy használjon a gyógyszer, amit szedünk nem?

2014. ápr. 26. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!