Fejfájásra írnátok valami olyan módszert vagy megelőzésre vény nélküli tablettát, ami használ is? Esetleg ajánlanátok valami vizsgálatot, ami feltárná az okát az állandó fejfájásnak?
Magyarországon vannak ún. "fejfájásambulanciák". Illetve olyan neurológus magándokik, akik kifejezetten fejfájásokkal foglalkoznak. Ilyen helyre kellene elvinni.
Egyébként a saját sztorim:
Kb. 19-20 éves koromban kezdett el gyakran fájni a fejem. Előtte sosem voltam fejfájós. Szinte napi-kétnapi gyakorisággal előjött a dolog. Mindig ugyanott fájt, tompán, nem túl erősen, de zavaróan. Kb. 5-6 naponta kellett rá gyógyszert szednem, mikor nem bírtam elviselni.
Voltam CT-n, azon nem volt semmi eltérés, voltam szemésznél, hátha rossz a szemüvegem, de nem volt gond.
Aztán kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van, amire speciális diétát kell tartanom.
Nah amióta ezt nagyjából tartom, azóta a fejfájásaim száma (lekopogom), drasztikusan lecsökkent.
Második:
Miért, szerinted egy férfi nem termel inzulint, agy mifene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!