Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Néha esténként nem birok...

Néha esténként nem birok elaludni miért?

Figyelt kérdés
Kimegyek a mosdóba és mindig WC-zés után nem birok elaludni. Fáj a hasam és izzadok.(Már elmentem orvoshoz és azt mondta hogy lehet hogy lisztérzékeny vagyok de ha nem az az oka akkor mi lehet?)

2014. ápr. 20. 22:21
 1/3 anonim válasza:
Vannak olyan lelki problémák, amik fizikai tüneteket tudnak produkálni. Amikor lefekszel, próbál minimum 3 olyan dolgot felsorolni, ami örömet, kellemes pillanatot okozott neked. Adj hálát, hogy ezek megtörténhettek. Örülj minden apró dolognak.Ha ezeket felsorolod és emlékezve rájuk újra átéled, könnyebb lesz elaludni.Nekem bevált, igaz, én olyan hullán jutok az ágyba, sokszor, hogy mire átgondolom, mik történtek velem, már álomba is zuhanok.
2014. ápr. 20. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Belgyógyászati oka is lehet a fájdalomnak és az izzadásnak, valamint idegtől is lehet. A lisztérzékenységet egy vérvétellel lehet tisztázni. Valószínű a feszültségtől nem tudsz elaludni, mert nyugtalanítanak a testi tünetek. Vizsgáltasd ki, hogy mi okozza.
2014. ápr. 20. 22:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és örülök hogy nem trollok írtak választ hanem komoly emberek.
2014. ápr. 21. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!