Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Sokat korog a hasam. Mi lehet ez?

Sokat korog a hasam. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
suliban is néha (erősen, egyik biológián fél percig korgott és az egész osztály hallotta) de ez az éhségtől van. De szokott itthon is, mikor eszek, olyan furán kutymorogni vagy egy kicsit rezegni, és néha ilyen pukkanások is vannak. Mikor az utolsó evés után eltelik 2 óra és még éhes sem vagyok, közben nem itthol ülök, semmi ilyen nincs.

2014. ápr. 17. 10:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát én csak annyit tudok ehhez hozzáfűzni hogy a nőknek sokat korog a hasuk, ha lány vagy szerintem nem gáz. Barátnőmnek is állandóan hangosan korgott, mindig nevettünk. Ha nem puffadás vagy ilyesmi akkor szerintem nem kell megijedned, de én ezt orvosi tudás nélkül mondom. Ha fiú vagy akkor meg SZARD LE :D
2014. ápr. 17. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!