Alig kapok levegot. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Szerintem allergias is vagyok, szedek gyogyszert ra, kivizsgalason meg nem voltam.
De nem hiszem, hogy attop lenne mar 1 eve minden egyes nap bedugulva az orrom! Altalaban a jobb orrlyukam, de van, hogy a bal. Hiaba fujom, nem jon ki. Ilyenkor csak 1 orrlyukamon kapok levegot, mindentol kimerulok emiatt...
A masik gondom, hogy nagyon sokszor valami csavarja az orromat. A hidegebb levegotol meg a homlokuregem is faj!
2 het mulva tudnak fogadni, de addig megbolondulok kb...
2014. ápr. 16. 22:01
1/2 A kérdező kommentje:
Szerintem az allatomra vagyok allergias, de csak vedlesi idoszakban folyik tole az orrom, igy csak tavasztol oszig szedek Revicetet.
Telen nincs mas allergiara utalo jel, csak ez az orrdugulas van
2014. ápr. 16. 22:03
2/2 anonim válasza:
Addig is menj el orr-fül-gégészetre, meg kell nézetni, hogy nincs-e valamilyen szervi probléma is az allergián kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!