Szeretném a segítségeketek kérni. Fej-és nyakfájás mitől?
Figyelt kérdés
Nyaki csigolyák körüli fájdalom hetek óta, mely belenyilal a fejtetőbe is. Melegre még intenzívebb fájdalomérzet. Mozgás közben csak enyhe fájdalom. Mi lehet az oka?2014. ápr. 9. 16:58
1/3 anonim válasza:
Idegfájdalom, feltehetően valamilyen vírusfertőzés és esetleg valami kis nyaki discopathia.
2/3 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni. Pár hónapja csináltak CT-t és kiderült, hogy túl egyenes a gerincem, nincs benne az az egészséges görbület, és a csigolyák is túl közel vannak egymáshoz, ami gyakran okozhat (és okoz is) idegbecsíoődést.
A nyaki csigolyám fáj olyankor, is az kisugárzik a fejbe, és a lapockába is.
Iszappakolásra és elektromos kezeésre jártam, izomlazítót és gyull.csökkentőt szedtem.
Ez csak tüneti kezelés, de a gyógytornával elérhető, hogy a megerősödött nyaki izmok jobban tartsák a nyaki csigolyáimat.
3/3 anonim válasza:
Esetleg szerezz be egy nyakmerevítő gallért, az is sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!