Mit gondoltok erről? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A barátommal már több éve vagyunk együtt és most mondta el nekem, hogy ő valójában csak három naponta szokott fürödni, mert a szülei nem engedhetik meg, hogy mindennap fürödjenek és ezért mosakodni szoktak. Szerintetek ez igénytelenség? Illetve ezt normálisnak/egészségesnek tartjátok? Ti, hogy fogadnátok ezt a helyemben? Természetesen én nem ítélem el ez miatt őket, köszönöm a válaszokat.2014. ápr. 5. 11:21
1/7 anonim válasza:
Ezzel semmi baj. teljesen normális. A gazdagok biztos naponta fürödnek, de az átlag ember úgy csinálja, mint a barátod.
2/7 anonim válasza:
Mi anyuval annyira szegények vagyunk, hogy hetente egyszer tudunk csak fürdeni, egyébként csak mosakszunk. Szerintem ez nem igénytelenség. Amikor lehetőségem van persze, mert kórházban vagy a kollégiumban vagyok, mindennap zuhanyzom.
3/7 anonim válasza:
HA nem koszos, büdös akkor nem igénytelenség.
Nekünk is volt olyan időszak az életünkben, hogy heti 2x fürödtünk, mégsem volt semmi problémánk belőle.
De például anyósoméknál még a víz sincs bevezetve a házba és lavorban mosakodnak/fürdenek minden este....de ettől függetlenül soha nem éreztem/láttam, hogy ez gáz lett volna a higiénia tekintetében.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 5. 11:43
5/7 anonim válasza:
Én soha sem fürdök, mindig csak zuhanyzom.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is teljesen normális. Ha attól még nem büdös, és tiszta. Az igényesség fogalma is eléggé tág, így azt én nem írom, mint korábbi hszes.
7/7 anonim válasza:
Ez nem igénytelenség. Tiszta legyen az ember és kész. A tisztaság nem egyenlő a zuhannyal. Meglepődnél ha minden ember őszinte lenne ez ügyben, és soha meg sem fordulna a fejedben, mert tiszták illatosak. Persze nem mondják el, mert sok ember így ítélkezik. Én fürdőszoba mellett is gyakran csak mosakszom, pedig nagyközösségben igényes emberekkel dolgozom együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!