Lehet tüdőrák? Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Már egy ideje arra kelek fel mindig reggel hogy véres a köpetem..Napközben viszont nem véres a köpetem egyáltalán csak regel piros..nem köhögök előtte se semmi..melkasi fájdalmaim nincsenek,fogyni se fogytam a nyelvem szokott fájni és a fogaim eléggé rosszak meg van hogy nehezebben szedem éjjel a levegőt amikor felkelek és köpnöm kel egyet és véres... főleg ahol már nincs fog csak foginy ott vérzett párszor észre vettem a fogam .. dohányozni nem dohányzok a családomban se volt még egyetlen egy tüdőrákos sem.19 éves lány vagyok. Pénteken lesz a vizsgálatom nagyon félek..2014. febr. 25. 18:21
1/4 anonim válasza:
Hogyne, ha az ínyed vérzik, akkor szinte biztos, hogy tüdõrák.
2/4 anonim válasza:
Lehet tüdőrák is, de lehet egy torokgyulladásból származó vér is. Bár a reggeli véres köpködés nem normális dolog semmiképp. Én 39 vagyok és sohasem köptem még véreset, pláne reggelente nem. Verekedés után az más.
4/4 anonim válasza:
A véres köpet jele bármi lehet, lehet egy kisebb gondé is, de nagyobbé is, viszont mindenképpen gond, így ha ilyen van azonnal dokihoz kell fordulni. Pont, azért nem szabad húzni, hogyha komolyabb baj tünete, akkor még idejében észre vehessék.
Régi kérdés, csak azért válaszoltam, hogyha mást is érdekelne tisztában legyen az is a dolgokkal.
Fogproblémáktól kezdve, gyulladásokon át, ilyen-olyan rákig bármi lehet az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!