Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Már lassan másfél hónapja fáj...

Már lassan másfél hónapja fáj a fejem. A fejfájás szakrendelésre csak januárra kaptam időpontot. A szemészeten voltam, a szememmel semmi gond, akkor mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 23:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
na megtudtam a választ ZOMIG-nak hívják,vényköteles 4850 ft 3szem,és erős fejfájásra izületi fájdalmak,reuma ideg stb....a coldrex meg elég gyengus a maga műfajában.
2010. jan. 7. 11:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Ki akart kritizálni??? Épp az h jót akartam. Mert az h az apujának használt, nem biztos h neked is erre van szükséged, ezért mondtam h az orvos a legbiztosabb. De ha neked ez kritizálás akkor menj te a....:)
2010. jan. 7. 12:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Sok az igazság abban,hogy csak úgy mert valaki azt mondta,nem szabad gyógyszert bekapkodni.Pláne ilyen erőset,mert ha három szem ilyen drága,gondolom nem piti hatása van..Már január van,biztos nemsokára mész a szakrendelésre,addig mostmár bírd ki,ha ilyen sokáig kibírtad,és csak azt szedd be amit az orvos javasol!
2010. jan. 7. 15:08
 14/17 A kérdező kommentje:

12:24-es nem neked szántam az üzenetet. Már törölték az a két üzenetet amit nem jó szándékú emberek küldtek. És nem volt éppen ideillő szövege.

Elnézést a félreértésért! Törlöm is a kommentemet...

2010. jan. 7. 23:19
 15/17 A kérdező kommentje:
:( nem tudom törölni, mindegy, nem neked szántam...hanem az olyan "jó akaró" embereknek mint akik vannak manapság, és nem tudják moderálni magukat.
2010. jan. 7. 23:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja értem. Akkor én is bocsi:) Csak néztem, hogy csak az enyémre írhattad mert a többi úgymond "normális" volt:) de így már értem:)
2010. jan. 8. 17:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Menj el a fülészetre is.
2013. nov. 16. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!