Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A szívritmuszavarnak van tünete?

A szívritmuszavarnak van tünete?

Figyelt kérdés
2014. febr. 25. 21:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Gyengeség, szédülés,palpitació(a torkodban dobog a szíved).
2014. febr. 25. 21:23
 2/13 A kérdező kommentje:

Gyengeség, szédülés milyen esetben, hogyan, mennyire?

Én pl egyhelyben állni nem bírok.

2014. febr. 25. 21:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Nehéz megfogalmazni,de olyasmi érzés,mintha nagyon fáradt lennél,a végtagokban furcsa bizsergésszerű érzés van.
2014. febr. 25. 21:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Gyenge leszel, nem feltétlenül kell szédülnöd mert én se szédültem mikor régen volt. Erősnek érzed az ütéseket és olyan mintha a torkodba dobogna a szíved.
2014. febr. 25. 22:39
 5/13 A kérdező kommentje:

Inkább ezt a kérdést mutatnám meg:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__5422..

Ha mint a cövek kell álldogálnom, főleg, ha zárt helyen, akkor van vérnyomásesés-szerű fura tünetegyüttesem.

Meg gyenge és nehezen fejleszthető állóképesség.

Ennyi.

Kanapén ülve nincsen semmi tünetem.

2014. febr. 25. 22:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Velem pont ugyanez van. 23 éves vagyok de egyszerűen nem tudok sokáig egy helybe állni. Ha mégis akkor egy idő után azt érzem, hogy összefogok esni, ha nem ülök le azonnal. Kiver a víz és szapora lesz a pulzusom. Ilyenkor megpróbálok minél több vizet inni, hogy sikerüljön átvészelni. Fogalmam sincs, hogy mitől lehet de én is vérnyomásra gyanakodok.
2014. febr. 25. 22:56
 7/13 A kérdező kommentje:

Csak ne valami olyan legyen, amit mondjuk gyógyszeresen kezelni kell, vagy ami miatt nem lehet futni vagy ilyesmi...

Mondjuk ne szívritmuszavar legyen.

Neked az régen volt és mostmár nincs, de állni most se tudsz?

2014. febr. 25. 23:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát nekem az orvos arra fogta, hogy mozgásszegény életet élek és nem sportolok semmit. Ezért nem jó az állóképességem. Aztán elkezdtem fokozatosan biciklizni, eljárni edzeni stb. De nagyon óvatosba csináltam, mert kissé hipohonder vagyok én is.. Azóta egy fokkal jobb az állóképességem, többet bírok állni mint az előtt. Te sportolsz valamit? Az lehet, hogy sokat segíthet.
2014. febr. 25. 23:05
 9/13 A kérdező kommentje:

De régen volt szívritmuszavarod, az elmúlt, tehát valószínűleg nem attól nem tudsz állni?

Én szoktam sportolni, de lazán. De mozgásszegény életet se élek.

2014. febr. 25. 23:06
 10/13 A kérdező kommentje:

Nekem mostanában egyre rosszabb!

Amikor kezdődött az egész, akkor 3/4-1 óra után, nagyon esetleg fél óra után.

Mostmár van, hogy 10 perc a metrón és olyan gyenge leszek + izzadás meg minden, hogy csak...

2014. febr. 25. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!