Aggódom?! 15 éves lány vagyok
Nyugi,nyugi!Nem kell mindjárt a legrosszabra gondolni.A lányom van ilyen helyzetben.Időnként szédül.Néha napokon keresztül,aztén van hogy hetekig semmi..Nem cukros,nem alacsony a vérnyomása,nincs vas hiánya...Elvileg minden rendben van nála.Mégis vannak ezek a tünetei... Lehet a stressztől is...Nála ez indokolt is lenne,mostanában sok rossz érte őt/minket.Már nem tudom hová lehetne vinni őt,milyen vizsgálatra.Szóval nem mindjárt a legrosszabbra gondolj.Drukkolok neked,hogy semmi rosszat ne derítsenel ki.Fel a fejjel!!!
Majd írj mi van veled!!!
Szia! Jajj ugyan dehogy rák :) Abból rákra következtetni, hogy megszédülsz evés közben nagyon abszurd :):)
Semmi baj sincs, a vérvétel majd megmutatja mi van :)
Sosem voltam cukorbeteg de én is szoktam szédelegni :) Hirtelen felállás vagy forróvizes fürdő után is megszédül az ember, pedig hidd el nincs semmi baja :)
Talán mert 15 éves vagy és a hormonok dolgoznak ezerrel.
Rákos tuti nem vagy. Az picit kellemetlenebb tünetekkel jár.
Az első válaszoló vagyok.Eltelt egy kis idő....Mi van veled?Milyenek lettek a leletek?
Remélem nincs baj...!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!