Mitol szédulok? Tobbi lent.
Nemrég voltunk orvosnál ilyen általános behívot kaptunk azt mondták alacsony a vérnyomáson és hogy kevest iszom,de semmi nincs,ugyhogy nem modtak semmit.
De most benáthásodtam kb 2 nnapja és amikor fekszek vagy ulok és utána felllok elkap a szédulés,alvás után pedig amikor felkelek,akkor elsotétul velem a világ,csak hajszál híja hogy nem ájulok el,olyan kor a falnak dolok és behunyom a szemem ugy ujra rendesen látok,nincs feketeség.
Mi lehet a gond?Most sokat iszom mégis ez van.Mellettem nincs hányinger mge iylsemi,csak ez.
Nem tudom, hogy azelőtt voltak-e ilyen rosszulléteid, ez általában együtt jár az alacsony vérnyomással. (Nekem is alacsony a vérnyomásom, néha velem is előfordul ilyen.) A nátha meg talán "rátett egy lapáttal".
Lehet, hogy ha kilábalsz a náthából, akkor ezek a rosszullétek is meg fognak szűnni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!