Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segitseg kellene mielott az...

Segitseg kellene mielott az orvoshoz megyek es ne erjen meglepeteskent a valasza ha komolyabb baj van? A tobbi lent!

Figyelt kérdés
Hetkoznaponkent nagyon koran kelek es amikor buszozok es allnom kell gyakran szoktam rosszul lenni! Teljesen kimegy belolem az ero es azt erzem h ha nem ulok le osszeesek... es annyira szegyellem mindig magam h fel kell allitani embereket a buszon h leuljek. De megtortent ez mar velem vasarlas kozben vagy setalas kozben is...Ha valaki tud segiteni h miert van ez azt megkoszonnem! :)
2013. nov. 22. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Sok minden lehet. Viszont a legtobb betegsegnek emellett van mas tunete is. Lehet szimplan attol, hogy ha faradt vagy, lehet verszegenyseg, akar lelki dolog is. Panikbetegseg es hasonlok csak tudat alatt. Szerintem nem lesz annyira komoly baj, yuh

gi!:(

2013. nov. 22. 22:34
 2/8 anonim ***** válasza:
:)*
2013. nov. 22. 22:35
 3/8 anonim válasza:
nekemis ilyen..állítólag nekem a magas vérnyomás miatt vagy esetleg cukorbetegség jele is leht.
2013. nov. 22. 22:35
 4/8 anonim válasza:
Szia! Vérnyomásodat szoktad mérni? Vagy ami még eszembe jutott: reggelizel, mielőtt elindulsz?
2013. nov. 22. 22:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. :)
2013. nov. 22. 22:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Szia! Igen szoktam merni vernyomast majdnem minden nap olyan normalis van valamikor hogy alacsony de eddig nem volt vele baj. Mindig reggelizek meg akk is ha kesesben vagyok legalabb akk bekapok par falatot.
2013. nov. 22. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Menj el homeopátiás orvoshoz! Sok szer van arra is, hogy valaki pl. elájul reggel VAGY ébredés után stb.

De olyan típusú ember is van, aki megreggelizik (pl. egy bögre kakaót és almás pitét), ezek után (minden reggel indulás előtt) hasmenése van és mivel rendszeresen kimegy belőle minden ásványi anyag: elájul vagy elájulásra hajlamos. (Nem vagy olyan, aki utál késni és mindenhová sokkal hamarabb odaér?)

De olyan beteg is van, aki közlekedési eszközön félelmet érez vagy tömegben félelmet érez vagy zárt /szűk/ helyen félelmet érez.

Ui.: az jó ötlet, ha kivizsgálnak, de nagy eséllyel azt fogják mondani, hogy kutya bajod (miközben pedig szenvedsz ezektől a tünetektől). Sajnos, az én orvosomat nem ajánlhatom Neked, mert reklámnak tűnne, de minden városban vannak homeopátiás orvosok.

2013. nov. 23. 00:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszod es a tippet is a dokira elfogok menni hozza koszonom :)
2013. nov. 23. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!