Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segitseg! Rosszul vagyok. Mit...

Segitseg! Rosszul vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mostanaban en nem tudom mi van velem, igazabol eleg sokat idegeskedek es ha kicsit idegesebb leszek nagyon ver a szivem.. Jo hat ez lehetne termeszetes is, de eddig ilyem velem nem volt csak ha nagyon felidegesitettek. Mostmeg kis aprosagoktol. Panikbeteg is vagyok. Keresni fogok egy pszichologust.

Nma felkeltem szokasosan reggeliztem, ahogy szoktam de ra nemsokkal mar megint nagyon ehes voltam majd ettem es megint...feszult is voltam egesz nap. Aztan ugy fel oraja mikor jottem haza nagyon rosszul lettem, faradtsag, szedules, mintha almodnek, kozbe ugy ereztem elajulok ragadt le a szemem. Halistennek mar hazaertem ittam, ettem, probalok megnyugodni de meg mostse jo. Gondoltam arra, hogy iszok kavet de ha magas a vernyomasom nem kene de ha alacsony jo lenne.. Megmerni sajnos nem tudom:/ lehet ilyen durva egy panikroham? Vagy mi ez? Mit tegyek? 15L

2014. febr. 9. 17:31
 1/1 Noi333 válasza:
szerintem fordulj orvoshoz, konzultálj a háziorvossal először aztán hátha tud jó tanácsot adni. lehet egy kis B6 vitamin is segítene a stressz ellen. ezt szokták javasolni.
2014. febr. 11. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!