21 éves férfiként egyre többször érzem úgy, hogy sírni szeretnék, de nem tudok. Ez normális?
Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 12:11
11/26 A kérdező kommentje:
Én nem értem, amikor leírom, hogy biztos nem jelent megoldást, erre te: "A sírás nem mindenre megoldás." Érdekes...
Próbálom kicsit máshogy megfogalmazni. Tehát úgy érzem, hogy szükségem lenni legalább pár perc sírásra, de egyszerűen nem megy.
Összetett, az élet minden területéről: család, barátok, párkapcsolat, lakhatás, suli, munkahely, stb.
2014. febr. 5. 13:01
12/26 anonim válasza:
Nézd meg Móricz Zsigmond Árvácska-ját aki azon nem sír, tényleg megkeményedett. You Tube-n is megnézheted.
13/26 anonim válasza:
Te tudod, ismered magad, hogy mi az, ami sirásra késztet. Úgy érzed, sirni szeretnél ? Nem mondhatja meg senki neked hogy mit tegyél, nézzél vagy hallgassál meg, csak te tudod hogy mi az a pillanat, amikor kicsordulnak a könnyeid. Akár hangosan, akár csendesen, zokogva, vagy dühösen, stb . Jó sírást.
14/26 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy nem megy!
Láttam az Árvácskát, tényleg borzasztó a dolog, de ott közel sem voltam a síráshoz.
2014. febr. 5. 14:32
15/26 anonim válasza:
Akkor te olyan vagy, mint az a férfi, aki : csak szex, hagyjuk az érzelmeket. nem szerencsés, néha, de csak néha, valójában az érzelem kiiktatásos módszer nem múködik.
16/26 A kérdező kommentje:
Na jó, kedves 62%, te össze-vissza beszélsz. :D
2014. febr. 5. 16:27
17/26 anonim válasza:
Dehogy beszélek én össze-vissza. Azt irtad, amikor szakitottál akkor tudtál sirni. biztosan voltak érzelmeid a lány iránt.
18/26 anonim válasza:
Akkor megnézheted a Schindler listája-t , A zongoirsta-t, de miért akarsz te sirni ? Az olyan nem is tudom milyen. Senki nem szereti sirásra késztetni akit szeret, egy édesanya is átöleli gyermekét amikor sír, és hamar megvigasztalja, amikor megint mosolyog, és boldog, már jól is van minden, mehetsz játszani mondják olyankor.
19/26 anonim válasza:
Akit az Árvácska nem késztet valamilyen érzelmi menyilvánulásra, elsősorban sirásra, nem is tudom milyen lehet az a személy. ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!