Hogyan hagyhatnám el az antidepresszánsomat? Ma nem vettem be, le akarom tenni!
1 éve pszichiáter felírt nekem tialera antidepresszánst szorongásokra és pszichés ok miatt kialakult testi tünetekre. Na szóval napi 3 szemet szedek, de már nem érzem hogy kéne szednem ezért el akarom hagyni. Fél hónapja csak 2 szemet szedek és tegnap óta nullát. De érzem hogy kéne újraszedni mert ideges, feszült, álmos, feledékeny vagyok.
Szerintetek meddig tart ez az állapot? Mikor érzem majd úgy h. nem hiányzik? Mellette frontint szedek még (xanax -al azonos hatóanyagú csak sokkal olcsóbb ezért ezt írja pszichiáterem) de az jó ha van mert tűzoltásra kiváló. Napi 3-4 szem a dózisom 0.25-ösből
ja és tizenkilenc éves vagyok (:
de pszichiáterem egy elmebeteg. Komolyan mondom én tudom hogy érzem magam, mikor, mire van szükségem. A doktornőm olyan hogy alig tud beszélni, szenilis, feledékeny arra se emlékszik amit 1 hónapja beszéltünk. Annyira se érdekli hogy mi van velem hogy 1 év óta amióta járok hozzá nem tanulta meg hol lakok.
Pszichiáternek csak az idegroncsok mennek akik magukon akarnak segíteni.
Ja meg "kedves" előző a kérdésemre válaszolják kérlek szépen, ha meg nem értesz hozzá akkor ne is írj semmit mert felb@ szod az agyam még te is az okoskodásoddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!