Mennyire alacsony vérnyomás a veszélyes már?
Figyelt kérdés
2008. júl. 18. 14:42
1/4 anonim válasza:
Hát olyan hogy veszélyesen alacsony olyanról még nem hallottam.Nekem tartósan alacsony a vérnyomásom és emiatt vannak olyanok hogy nagyon fáradékony vagyok,lusta,néha megszédülök meg el is szoktam ájulni.
Az orvos azt mondta igyak zöld teákat és sportoljak!
2/4 anonim válasza:
Nekem 60/50. A dokim azt mondta meg ne próbáljak zöld teákat, gyümölcs teákat inni, mert az semmit nem ér. Na? Itt igazodj ki. Az első babánkat amikor vártuk szintén ilyen alacsony volt, akkor a méhlepény elfeketedett az elégtelen oxigéntől...
3/4 anonim válasza:
Alacsony vérnyomásról akkor beszélünk, ha tartósan meghaladja a 90 illetve 100-as szisztolés értéket! 100- még a normális vérnyomás alsó határa!
70-nél már a vese vérellátása veszélyeztetődik,
50-nél pedig az agy vérellátása kerül veszélybe...
ha tartósan 100 felett van a vérnyomásod akkor semmi gond...
4/4 anonim válasza:
jaj bocsi, én vagyok az előző hozzászóló... elírtam! akkor beszélünk alacsony vérnyomásról, HA NEM ÉRI EL TARTÓSAN A 90-ET, 100-AT :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!