Reflux okozhst állandó éhséget?
van valakinek ilyen?igaz szedek gyógyszert de reflux nem szűnt meg!
valaki van igy még ezzel.hogy a reflux miatt éhes?kaja után 1órával ujra éhes vagyok,rendesen szarul vagyok!
50/férfi
Ne gyógyszert szedjetek, hanem egy mokkás kanál szódabikarbóna reggel két deci langyos vízben!
A gyógyszer nekem se használt, pedig mennyit költöttem egy időben a sok un. gyógyszerre!
Egy kicsit beleszólnák a dologba. Mielőtt valaki megszüntetné a gyomorsavat. El kellene gondolkodni, hogy miért kerülhet a gyomortartalom a nyelőcsőbe.
A reflux az önmagában véve nem betegség. A szervezet ösztönszerű takarítóprogramja. A nyelőcsőbe, a redőkbe megtapadt kátrányszerű anyagot próbálja kitakarítani. Ez általában éjjel 2útán, ébredés elött történik. A reflux csak akkor válik betegséggé mikor a sav már megkezte a nyelőcsövet.
Egyik embernek a citromlé, a másiknak a szódapor hatásos. Ez azért van, mert a kátrányszerű lerakódást némiképp mindegyik oldja. Ha nincs a nyelőcsőben kátrány megszűnik a reflux is. Persze nincs orvos aki ezt aláírná! Mert ha gyártanának olyan folyadékot ami a nyelőcsőből kitakarítaná a kátrányt, az orvosok ebből nem tudnának megélni, hisz az egyetlen oldószere az alkohol.
Az alkohol, mint tisztaszesz sem oldja tökéletesen a nyelőcsőben megtapadt részecskéket. Ami még idáig hatásos, az lefekvés elött egy kis kortynyi kisüsti pálinka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!