Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Törik a fogam, mi bajom van?

Törik a fogam, mi bajom van?

Figyelt kérdés
Hónapokkal ezelőtt letört az egyik fogamból egy darab, most salátát ettem, erre kb kivált a fogam fele az ínyemből, teljesen letört az egyik fele :S Ugye nincs komoly bajom?? Nem is ettem semmi keményet, most már így fognak hullani a fogaim? :'(
2014. jan. 20. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
tán el kéne menni néha fogorvoshoz....
2014. jan. 20. 23:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Kedves első... az összes fogam egészséges! Egy szuvas fogam nincs, csak egy elkezdett tördelni... és bocs, de járok fogorvoshoz. Attól félek hogy ez valami komoly betegség tünete.
2014. jan. 20. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Kalciumhiany, vagy vmi autoimmun betegség, legrosszabb esetben leu....
2014. jan. 20. 23:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Leukémiára gondoltam én is.... szerencsére eddig egyéb tünetem nincs, gondolom a 2 hónappal ezelőtti fogtörésem óta lett volna egyéb tünet :S De nekem is az első gondolatom ez volt, egészséges fog nem szokott törni ... :(
2014. jan. 20. 23:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Labort nem akarsz? Az meg a kalcium szintet is kimutatja...
2014. jan. 20. 23:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Kénytelen leszek elmenni... 23 évesen nem akarok meghalni! :( Évek óta szorongok, depressziós vagyok, mostanában kezdtem meggyógyulni, erre kiderül h lehet rákos vagyok?! És nagyon félek mert évek óta a fogtöréstől rettegek, ha egy picit is mozgott a fogam régen már temettem magam, rémálmaimban állandóan az jelenik meg hogy törnek a fogaim, iszonyatosan félek! :(
2014. jan. 20. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!