Segítség! Kijött a herpeszem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 15:26
11/17 anonim válasza:
ecettel?
Ha nem hallgatsz ránk mi a bánatért kérdezel minket?
A fent leírt módszerek a leghatásosabbak!!!!
12/17 anonim válasza:
Azt hallottam még, hogy mikor még csak viszket, meg érzed, hogy ki fog jönni, be kell kenni 20%-os ecettel,és rajtahagyni, hogy jól beszívódjon állítólag hasznos,és nem jön ki tőle, én nem próbáltam, mert sosem volt még herpeszem. Egy próbát megér :)aztán a fogkrém, meg a kenőcs ;)
13/17 anonim válasza:
Na, jól van, látom más is írja az ecetet, akkor biztos nem hülyeség :)
14/17 anonim válasza:
Lizin C - herpeszstop. gyogyszertarban kaphato. keress ra a google-ban. Ha napi 1-et beveszel, ki se jon tobbet. Most 3x3-at, amig nem mulik el.
15/17 anonim válasza:
Grapfruit mag olajjal kend be naponta több alkalommal akár 5-6x is.Jó vírus ölő hatású.
16/17 anonim válasza:
nekem a neugranormon jött be. sebkezelő. hamar besebesíti utánna szépen lassan összehúzza a sebet és leesik:)egy próbát megér nincs ezer ft sem az a kenőcs és bármire használhatod:)
17/17 anonim válasza:
Herpeszin! Egy nap és elmúlt nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!