Mitől mehet a hasam?
Mennyi időt kell visszaszámolnom ha a hasmenés okát keresem?
Tegnapi étrendem.
-Reggeli: Egy tegnap előtt lejárt szavatosságú kefir zabpehellyel. Gondoltam még nem romlott meg, és nem is hiszem hogy ettől van.
-Ebéd: Csilis bab
-Vacsi:Zöldségsaláta.
-Napközben: Répát és banát ettem.
Ma:
-Reggeli:Szintén zabpehely friss kefirrel.
-Ebéd kimaradt
-18:00: virsli kenyér nélkül. (az a gagyibb fajta, tudjátok a jó gusztustalan:):)
Napközben: répa és narancs
Elmente futni 21:00 kor, végig görcsölt a hasam, majd kijött belőlem a wc-n minden.MINDEN.
Nem értem mitől lehetett, hasonló étrenddel semmi bajom nem szokott lenni. Talán gagyi virslit nem szoktam enni, csak márkásabbat. Répát is csak az utóbbi két napban kezdtem enni enni így magában.
A futás lehet a ludas?
lejárt kaja? magad megmondod,hogy "undorító" virsli?? Akkor minek eszed?? Egyé' má' normálisakat!!
Amúgy a futástól nekem is szokott néha hasmenésem lenni.
De szerintem neked most minden összejött. a gyönyörű ételek,amiket összeettél, a futás,meg még kitudja.
" tegnap előtt lejárt szavatosságú kefir "
Szerintem elég egyértelmű.
Talán nem kellett volna kiírni a kérdést, mert kicsit más a gondolkodásom.
Egy étel nem akkor romlott ha lejárt a szavatossága. Egyes ételek akár heteket is kibírnak, tejtermékek sokszor több napot. Na persze ez nem azt jelenti hogy szokásom lejárt dolgokat enni. Ez kivételes alkalom volt, egy napja lejárt kefir. És nem hiszem hogy ha valóban romlott is volt több mint a 36 óra múlva lesz hatása.
A szénhidrát dologban igazad lehet, nem gondoltam rá. Az is igaz hogy a virsli roppant egészségtelen.
DE kedves első hozzászóló.
Zabpehelyben nem hiszem hogy van tartósító. Kefír egészséges, répa, banán, narancs EGÉSZSÉGES. Én elhiszem hogy a földieper amit a kertből szedek fel és még sáros, az egészségesebb, de nekem erre nincs lehetőségem január közepén. Ha neked van akkor adj pár tippet. A csilis babot meg én főztem. Bár nem most szedtem a babot a száráról az igaz.
Tudom hogy nem a legegészségesebb étrend, de most ez volt. Köszönöm a hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!