Ritalin (akárhány mg-os) szedésével és orvossal történő felíratásával kapcsolatban milyenek a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Van e itt valaki aki a Ritalint, élinkítő hatása miatt valahogy el tudta érni hogy felírják neki, pedig nem szenved semmilyen oyan betegségben amire ált. adják? Hogy csinálta, mit mondot, igért? Kétreceptes gyógyszer: ez azt jeleti-e hogy 2 orvos írja fel?(háziorvos, neurólogus, vagy kik?2009. dec. 1. 11:12
11/14 anonim válasza:
Tehát ha dizájner drog akkor már rossz :D:D:D ÉRTEM. A ritalinod ugyan olyan fos mint az mdpv, ugyan az te szerencsétlen.
13/14 anonim válasza:
Többet ésszel – de mit szedjünk rá?: [link]
14/14 anonim válasza:
Szerintem az aki könyvekben olvas ezekről ne okoskodjon... Én tapasztalatból tudom mi az a methylphenidate, mdpv, 3,4-ctmp, mind-mind rendkívül rokon vegyület. Hasonló hatásokkal. Akin segít 10-30mg methylphenidate, azon segíthet kb. 2-3mg mdpv, vagy 0.2-0.5mg 3,4-ctmp is. Vagy épp amfetaminok. Mind1, csak stimuláns legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!