Mitől fáj mindig a fejem?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.Idáig is fejfájól voltam de igazán csak frontoknál fájt a fejem.Viszont nyár óta minden héten,olyan is volt nyáron hogy 2 hétig fájt a fejem.Mostanában is minden héten 2-3-szor biztosan.Egészséges vagyok, sportolok is nem értem mi a baj.Mondjuk nyár óta a felvételin idegeskedek lehet ettől van nemtudom.Olvastam olyat is hogy agydaganat is lehet meg ilyenek és nagyon f3lek a betegségektől nemtudom mi lehet a baj.Apukám azt mondja hogy az oktatójuk azt mondta pár napja hogy akinek folyton fáj a feje meg kell nézetni mert lehet ki van táfulva egy ér ami egy idő után szétdurran és ez nagyon megrémisztett..Ugye nincs komoly bajom? Vagy fordulja orvoshoz? Annyit tudok mondani erről hogy nem mindig ugyanott fáj van hogy baloldalt , jobboldalt, fejtetőn, halántékon, tarkón, most éppen baloldalt fáj.Annak lehet köze ehez hogy a tanulás miatt alig vagyok levegőn csak annyi hogy szünetekben meg suliba menet és hogy keveset szoktam inni?2014. jan. 9. 18:18
1/3 anonim válasza:
Levegő és folyadékbevitelt mindenképp növeld, de ne ijedj meg nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.Elmész dokihoz és megmondja mi a teendő.Az is lehet hogy csak sima migréned van
2/3 anonim válasza:
"Annak lehet köze ehez hogy a tanulás miatt alig vagyok levegőn csak annyi hogy szünetekben meg suliba menet és hogy keveset szoktam inni?"
Megválaszoltad magadnak a kérdést. Nem szellőztetetd a fejed, kevés friss oxigént lélegzel be, csak az elhasznált levegőt, pedig a tanulásnál még meg is erőlteted az agyad. A folyadék pedig hígítja a véred, hogy jobb legyen a véráramlásod. Mivel ez se történik nálad, besűrűsödik a véred, méginkább okozhat fejfájást. Figyelj oda ezekre.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnyugodtam:)
2014. jan. 9. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!