Milyen vény nélküli nyugtatók vannak? Melyik a legjobb?
Pár évvel ezelött, mikor életemben elöször ültem repülöre, egyszerűen rettegtem. Elmentem elötte a patikába és kaptam vény nélküli nyugtatót, de az nem homeós volt. 10 db-os és rózsaszin doboza volt. A nevét nem tudom már, de nem is baj, mert az úgysem használt, ugyanúgy mindem bajom volt az úton :)
Ez a templomos dolog ez komoly?
Sedatif milyen árban van?
Az árát megnéztem, az ok.
De mennyit kell abból naponta bevenni?
Szia!
Repülőút előtt-alatt a legjobb nyugtató némi alkohol, különös tekintettel a röviditalokra. :)
Ha nem érzed, hogy hatna, igyál még egyet, legfeljebb elalszol. :)
De esetleg egy jó könyv az útra, vagy jó társaság. :)
A legtutibb azonban, hogy megpróbálod élvezni az utat, hidd el, nagyobb esélyed van egy közúti balesetre, minthogy a repülőn történne valami.
Tudod, repülőt nem vezethet minden pancser, két pilóta van és minden felszállás előtt műszaki vizsga. :)
Próbálj úgy gondolni a repülésre, mint egy különleges élményre!
És gyönyörű a kilátás! Szívesen cserélnék veled! :)
Ha mégsem sikerül, akkor gondolj a repülőútra, mint megoldandó feladatra! És mondd magadnak, hogy meg tudod csinálni!! :) Sikerülni fog!
Köszi a sok választ.
Huh, hát az volt életem elsö repülése, azóta sem ültem repülöre. Valóban szép élmény, ha valaki teheti, legalább egyszer ki kell próbálni. Közben találtam itthon Sedatif Pc-t, mert anno azt irta fel a homeós doki, amikor leszoktam a dohányzásról és még van majdnem két levélnyi.
Sok fajta gyógynövényes teám van itthon, de citromfüvem pont nincs. Én is jobban szeretem kicsit másképp gyógyitani magamat, nem vagyok oda a gyógyszerekért, csak pár napja kicsit feszültebb vagyok, mint úgy általában.
Erröl a templomos dologról most hallottam elöször, nagyon jó dolognak tartom és ki is próbálom!
Köszönöm a sok hasznos választ.
Szép napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!