78 éves nagymamámnak a legjobb Immunerősítő mi lenne?
Na ilyen a magyar egészségügy ! Gyanús foltot találtak a tüdején, jöjjön vissza három hónap múlva ! Gondolom a gyanús azt jelenti hogy rosszindulatú, azaz rák. A továbblépés ilyenkor aznap történik szövetminta vétellel stb. Remélem ez most megy. Családi tragédia folytán sajnos kiokosodtam a kérdésben.
A rákos sejtek imádják ha táplálják őket. Tehát biztos van immunerősítő ami használ, van ami káros, de ez szakértelmet igényel. Akár ezoterikus megközelítésben is. Tehát valami ilyesmit csak egy egyedi vizsgálat útján lehet ajánlani szerintem. Kemoterápia ellenes vagyok, és valóban jó hogy időben valami alternatív gyógyulási lehetőséget kerestek, de az interneten elhangzottakat mint hasznos információkat kezeld, ne ez alapján gyógyítsátok a mamát. A nagymamának mint reményhozó hírt üzenem hogy a papám tüdejében is láttak gyanús foltot 72 éves korában egy röntgen felvételen (rosszindulatút), de a poén, hogy már a 10 évvel azelőtti röntgenfelvételeken is rajta volt. Végül egész más ok miatt távozott el édesapám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!