Mit csináljak egészséges ez?
alig eszem 2-3 napja valamit, tegnap és ma pedig szó szerint semmit (1-1 bögre kávén kívül tegnap meg 3 dl narancslé és ennyi).. folyamatosan hányingerem van és valamennyire üresne érzem a gyomrom de amint elkezdek enni valamit a 2. falat után nagyon telítettnek érzem magam és kész.. megy a hasam (anyukám szerint az erős kávé miatt) néha erőtlennek érzem magam és lemegy a vércukrom de nem tudom mit tehetnék. amúgy meg járok kelek mindenfelé és ahhoz képest nem is vagyok fáradt. fogytam is
lehet hogy a cigarettától van hányingerem és étvágytalanságom? (nem szívok sokat, kb naponta 2 szálat) amúgy ez nekem csak jó mert amúgy úgy kell rávennem magam hogy ne egyek annyit mert diétázni akarok most meg ha akarok sem tudok enni.
Mindenképpen menj egy orvoshoz, valószínűleg ez nem betegség, de ettől függetlenül, ha nem javul a dolog látogasd meg a körzetidet.
A diétával kapcsolatban: Felejtsd el. Semmi értelme annak, hogy egy hét alatt fogyj 2-3 kg-t (ha egyáltalán tudsz tőle fogyni- mert erre is kevés az esély) utána meg visszahízd a 2-3-szorosát. Ha csak kávét vagy egyéb koffein dús terméket fogyasztassz az tönkreteheti hosszútávon az egész gyomrodat. Azért érzed magad erőtlennek mert a kávé csak fölnyomja a vérnyomásod, de nem sok energia van benne amit a tested hasznosítani tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!