Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Majdnem elajultam. Mitol...

Majdnem elajultam. Mitol lehetett?

Figyelt kérdés
Sose voltam az a nagyon ajulos. Se unnepsegen se sehol nem ajultam meg el. Egyszer MAJDNEM a buszon, de akkor is csak azert, mert nyar volt volt vagy 50fok a buszon, tomeg, es alltam. Ma a karacsonyi musor alatt nagyon elkezdtem szedulni es kb. csillagokat lattam azt hitttem elajulok, de halistennek kibirtam. Kegyetlen volt.. Azota is faj a fejem meg kicsit szedelgek. kb. 1 oras volt a musor, de mindig kibirom.. Ettem elotte, csak egy kicsit izgultam es meleg se volt. Akkor mitol lettem ilyen rosszul? 15L
2013. dec. 21. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ettél, ittál rendesen?
2013. dec. 21. 13:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen. De aztan mikor hazajottem ittam egy kavet es jobb lett:)
2013. dec. 21. 16:27
 3/3 lencsefőzelék ***** válasza:
100%
A meleg mellett az izgalom és a stressz is kiválthat ilyesmit. Ha már nagyon az ájulás határán vagy, akkor le kell ülni, ill. feküdni úgy, hogy a lábad magasabban legyen a fejednél (úgy jobban kap vért az agyad).
2013. dec. 22. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!