Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi történt velem? Mi lehet a...

Mi történt velem? Mi lehet a háttérben?

Figyelt kérdés

Reggel úgy keltem fel, hogy szúrt a mellkasam, levegőt csak szúró fájdalmak közepette tudtam venni, be kellett görnyednem, hogy vmelyest enyhítsem a fájdalmat.

Amikor kikeltem az ágyból, akkor kezdtem el érezni ezt a szokatlan és nagyon kellemetlen, fájó érzést.

Percekig tartott, mire helyrerázódtam, kiegyenesettem, próbáltam néhány mély levegőt venni (annak ellenére, hogy iszonyatosan szúrt). Aztán néhány lélegzetvétel után rövidesen elmúlt a fájdalom. Ezzel párhuzamosan viszont megszédültem, le kellett ülnöm, izzadtam, úgy éreztem, mindjárt összeesem. Utána pedig órákig kimerült voltam.

Arra gyanakodtam, hogy esetleg az epémmel van vmi (már régebben volt problémám, kivették az epeköveimet). A szúró érzés hasonlított ahhoz, mint amikor szél reked az emberbe, és szúr, amikor lélegzik. Csak ennek enyhén szólva is a sokszorosát éltem át néhány percben, és sokkal kiterjedtebb volt, a mellkasamban volt a fájdalom centruma, a hasamban is éreztem, és kiterjedt a nyakamra, a vállaimra is.

Szerintetek mi lehetett? Talán az epém? A stressz biztos nem, mivel kiegyensúlyozott, fiatal nő vagyok, alapvetően nem az az izgulós fajta.

2013. dec. 14. 23:59
 1/1 anonim válasza:

Rengeteg minden lehet a háttérben!!!

Menj el az orvosodhoz és neki mond el mindezt! Ő majd különböző vizsgálatokra fog küldeni. szerintem minimum egy RTG/UH és egy vérvizsgálat.

Remélem hamar kiderítik mi volt az oka! Addig ne erőltesd magad!

2013. dec. 15. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!