Bárányhimlő felnőtt korban?
19 évesen estem át rajta, napokig tartó magas láz (40 C), gyakorlatilag egybeérő pöttyök, egyáltalán nem vakartam, mégis elfertőződött néhány csupán attól, hogy amikor elvettem a pólómat, akkor beleakadt és korábban esett le a pörk, mint kellett volna, ezért kőkemény antibiotikumot kaptam és azzal ijesztgetett a doki, hogy ha nem megy lejjebb a gyulladás, akkor fel kell vágja ott a sebet, hogy ki tudjon tisztulni. Szerencsére legalább ezt megúsztam. Maradtak hegek, szerencsére nem sok, annak ellenére, hogy egyáltalán nem vakartam, még éjjel is cérnakesztyűben aludtam, hogy nehogy álmomban vakarózzak. Azt mondta a doki, hogy ez azért alakult így, mert nagyon durva lefolyású volt, hiába esett le magától a pörk, mégis ott a nyoma, mert nagyon mély volt a seb.
A gyerekeim is átestek azóta rajta, néhány hólyaggal, láz nélkül, jó kedéllyel vészelték át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!