Vakbélműtét utáni alkoholfogyasztás? :?
Figyelt kérdés
Heló, vakbélműtétem volt 1 hónapja és hétvégén lesz a szallagavatóm, de nem tudom, hogy lehet-e már alkoholt innom. 1 hónap már eltelt a műtét óta: széklet rendben, sebgyógyulás rendben, semmi probléma nincs azóta. A válaszokat előre is köszönöm :) 18/F2013. dec. 9. 21:58
1/3 anonim válasza:
Orvosod egy szóval is említette az alkoholt?
Mert, szerintem nincs ilyen tiltás, persze nem műtétből ébredve.
Nyugodtan...
2/3 anonim válasza:
Ember nem is a Beledet műtötték, hanem az azon lévő nyúlványt operálták le, vagy úgy tetszik vákták le, annak semmi köze sincs az emésztéshez,a műtét után már egy nappal ihatnál.
Olyan mintha azt kérdezted volna,levágták fejszévell az ujjamat egy hónapja, ihatok-e. :)
3/3 anonim válasza:
Elég régi poszt látom, de a nagyon okos 2. Válasz adónak üzenem, hogy teljes tévedésbe van!!!! Vakbél műtét után szigorú diéta van! Nagyon is köze van a bélrendszerhez és ha például nehezen emészthető ételt eszik vagy olyat amiben durva rostok vannak az simán felsertheti a varratokat! Tehát, vakbél műtét után 20 napig diéta és nincs alkohol! Utána fokozatosan lehet vissza térni a normális étrendhez és életmódhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!