Mandulaműtét előtt, ha kérdez az altatóorvos olyat, hogy alkoholfogyasztás, azt miért kérdezi? Miben befolyásolja az altatást és a műtétet? És mi van ha valaki eltitkolja, lehet belőle baj?
Ha van a véredben némi alkohol, és az találkozik az altatószerrel, akkor felerősíthetik egymás hatását, illetve egész különleges hatásokat okozhatnak. Én például egyszer egy féldeci likőrre bevettem egy görcsoldót, aztán félóráig lebegtem a saját fejem felett, és láttam a fejem tetejét felülről.
Bocs, ha én is félreértelmeztem a kérdést, ez esetben elismerem, hogy kettőnk közül valaki kocka :)
"gondolom senki nem olyan hülye hogy műtét előtti nap beálljon"
Egy rendszeresen alkoholt fogyasztó emberrel előfordulhat, hogy van benne.
Egy fogorvos ismerősöm mondta, hogy idősebb úriembereknél gyakran előfordul, hogy foghúzás előtt bedobnak egy-két felest szíverősítő gyanánt.
xdddddddddddd
de akkor el felejtettem említeni, hogy a fiatalabb korosztály, akik csak néha bulikban fogyasztanak alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!