Hány kiskanál cukrot raktok egy bögre pohárba?
Figyelt kérdés
illetve mennyi az egészséges mennyiség ? :)2009. nov. 23. 17:06
1/10 anonim válasza:
Bögre pohárba? :-D
Attól függ,minek. Bár és cukortartóban tárolom...
2/10 anonim válasza:
Én se bögrébe, se pohárba nem teszek cukrot :)), mert natúran iszom a kávét is és a teát is. Egyébként mindenki annyit rakjon bele, amennyit finomnak érez.
3/10 A kérdező kommentje:
hopp télleg elírtam a kérdést,bögrére gondoltam....:D
2009. nov. 23. 17:12
4/10 anonim válasza:
mekkora az a bögre pohár?:) a kávéba semmennyit, a teába édesítőt, a forrócsokiba 1-2 kiskanállal. De van 2 decis és 6 decis bögrém is, attól is függ.
5/10 anonim válasza:
Akkor így hangzik?:
Hány kiskanál cukrot raktok egy bögrébe? :-D
Amennyi csak belefér :)
6/10 A kérdező kommentje:
óóó.:D
szóval a kérdés amire gondoltam: hány kkanál cukrot raktok egy bögre teába? :D
2009. nov. 23. 17:15
8/10 anonim válasza:
Teát nem mondok, annál jobb a kávé :) A kis kávés poharat félig kávéval, majd sziműltig pakolom cukorral. Összekeverem, majd kikanalazom a cukrot. Marad benne még kávé, így megint megpakolom cukorral, de most már azért nem tele, és megint kikanalazom. Ezzel meg is van a reggeli. 3 havonta ha egyszer alkalmazom, de nagyon jó. "Simán" nem nagyon iszom meg a kávét.
9/10 anonim válasza:
egyet se, üresen vagy mézzel iszom a teát
10/10 anonim válasza:
Kb. negyed kiskanálnyit. Azt is csak azért, mert szeretem kevergetni a teát és hülyén néz ki, ha úgy kevergetem, hogy nincs benne cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!