Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pánikrohammal befektetnek...

Pánikrohammal befektetnek kórházba?

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 10:10
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Igen a pszichiatriara.
2013. dec. 4. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. dec. 4. 10:26
 3/6 sheex válasza:
Neked mik a tünetek? Ismerősöm valami bogyót kapott rá. Nála munkahelyen jött elő általában. Rosszul érezte magát hirtelen amikor a raktárban mászkált és félelmet érzett, de nem tudta, hogy mitől.
2013. dec. 4. 10:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Én nem kapok levegőt, úgy érzem, hogy megfulladok, rettegek. Olyan mintha valaki rám ülne, és minden levegőt kiszorítana belőlem. Teljesen random jön elő. (nagyon nehéz időszakot élek át)
2013. dec. 4. 10:34
 5/6 sheex válasza:
Elsőre szerintem tuti gyógyszeres kezelést kapsz, ha az nem hat, akkor tolnak be a kórházba. De és előtte kipróbálnék egy pszichiátert is azért. Nem pszichológust, hanem pszichiátert!
2013. dec. 4. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem fektetnek be a kórházba. Engem vittek már be komoly pánikrohammal és azon kívül, hogy tele nyomtak nyugtatóval semmit nem csináltak az ég világon.Hazaküldtek teljesen nyugodtan. Ja, és javasolták, hogy keressek fel egy ezzel foglalkozó orvost és szedjek gyógyszert egy kis ideig. Azokat fektetik be akiknek már nagyon komoly problémái vannak és nem lehet őket abszolút magukra hagyni...
2013. dec. 4. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!