Hogy lehet ez? Mikor kiszálltam a fürdőkádból gőzölgött a fejem kb. 5 percen keresztül! Nagyon meg vagyok ijedve, ilyen még soha sem volt!
Figyelt kérdés
Ha a hajam elmozdítottam még jobban gőzölgött. Mi van velem ?!2013. nov. 28. 18:19
11/13 anonim válasza:
mert meleg vízben voltál, és hogy kijöttél a kádból párolgott rólad a víz. Volt hogy fürdés után kimentünk cigizni és a zoknink gőzölgött a hidegben :)
12/13 A kérdező kommentje:
Ehh szted hideg van nálam vagy 14C vagy mit gondolsz ember? :D Jó az 26-27nek is. Primitívek vagytok, nem kérek az ilyen válaszokból.Nem értem, miért kell ebből olyan nagy dolgot csinálni. Furcsa volt, ha valami nem, akkor attól, nekem te ne !!! ........... inkább ne írj ha nem tudsz értelmeset
2013. nov. 29. 17:01
13/13 anonim válasza:
de a kád víz, az kb. 36-37 fokos, hűvösebbe léptél ki, a 26-27 fokba ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!