Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok ennyire fáradt?

Miért vagyok ennyire fáradt?

Figyelt kérdés
14:30kor keltem fel. Most (1órával később) olyan fáradtság jött rám, hogy nem bírok semmire sem figyelni. Nem feküdhetek vissza aludni, muszáj tanulnom, de így nem tudok. Mit csináljak, és miért vagyok ennyire fáradt? Már többször is volt ilyen.
2013. nov. 24. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Este feküdj le időben, és reggel legalább 8-kor kelj fel!
2013. nov. 24. 16:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom megcsinálni, próbálkoztam már vele. Hétköznap mikor suli van, este 9 kor lefekszek és reggel 6 kor kelek. Minden nap így csinálom külömben már szerdára halott lennék, így kibírom péntekig. Pénteken már álltalában úgy nézek ki mint zombi, de szerencsére gyenge óráim vannak. Próbálok fentmaradni péntek délután de sosem sikerül. Mindíg alszok 4-5ig. Péntek este lefekszek 10 körül, szombat reggel nem tudnak kiverni az ágyból. Leghamarabb szombat délben kelek fel, és este simán lefekszek megint 9-10kor. Vasárnap ugyanaz megy mint szombaton csak korábban fekszek le kb 8 körül, mert ha később fekszek akkor tuti nem kelek fel hétfőn.
2013. nov. 24. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!