Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon szarul vagyok. Mit...

Nagyon szarul vagyok. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok beted csak egyszerűen semmihez nincs kedvem. Annyira lehangolt vagyok. Nincs erőm holnap iskolába menni. Belegondolok, hogy holnap fel kell kelnem reggel és emberek közé kell mennem, akkor annyira rossz érzésem lesz. Legszivesebben most azonnal lefeküdnék, pedig még tanulnom kell. Mit csináljak, hogy kicsit több kedvem legyen bármit is csinálni?
2013. nov. 21. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sportolj egy kicsit, vagy táncolj!
2013. nov. 21. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:
69%
megnyugtatlak nagyon sokan érzik ugyanazt ,mint te köztük én is..most épp tanultam vagy 12 percet aztán feljöttem gyakorira...de azt tudom h. mindennek a kezdés a legnehezebb része aztán a 2 . legnehezebb a folytatás mint azt a saját példámból látod.:D kitartás!!ösztönözd egy kicsit magad (asszem az bizonyított tény h. ha a tükör előtt bátorítjuk magunkat az tényleg segít :)
2013. nov. 21. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!