Kismutyesz_ kérdése:
A feledékenységem fog a sírba vinni?
Figyelt kérdés
Meglepően feledékeny lettem 3-4 év alatt. Pl.: 3x előfordult már, hogy a biciklimet ott felejtettem valahol. Ha hirtelen másra figyelek akkor is el felejtem amit 5 perccel azelőtt akartam csinálni. Nagyon idegesítő. És a szüleim, illetve már szinte mindenki más is hülyének titulált engem. Az alvással gondjaim vannak. Hangzavar van, ezért nem tudom magamat rendesen kialudni. Korán reggel (hétvégén is) már zaj van. Nekem meg több alvás kéne. Lehet, hogy ez az oka. Totál meghülyültem? Rengeteget stresszeltem is, családi okok, suli... Félek, hogy le fogok épülni agyilag. Nagyon szar a memóriám. Mit tegyek? 16/f2013. nov. 17. 15:21
1/10 anonim válasza:
Kialvatlan vagy és emiatt meg hanyag. Nyilván nem leszel totál demenciás 16 évesen, csak mindig máshol jár az agyad ahelyett, hogy a dolgodra figyelnél. Milyen hangzavar van EGÉSZ álló héten, hogy soha nem bírsz aludni?
2/10 anonim válasza:
Szerintem inkább csak szétszórt vagy, ami a korodban kicsit normális is. Tanulod a világot, sok az infó, mindenre akarsz figyelni. Próbálj meg csak 1-2 dologra figyelni, ezt ha gyakorlod, később figyelhetsz többre is.
Tanulható ez is, más kérdés, hogy piszok nehéz. Nekem legalábbis.
3/10 A kérdező kommentje:
Öcsém reggel nyolc órakor zajong, anyám dolgozik. Előfordulhat, hogy pár éven belül rá fázok agyilag erre az egészre? Lelki oka nem lehet?
2013. nov. 17. 15:30
4/10 anonim válasza:
Igen, az lehet a baj, hogy nem alszod ki magad. Csend kell, nyugalom, napi legalább 6 órában, nagyon fontos. Gabriel García Márquez Száz év magány c. regényében a falu lakói "leszoknak" az alvásról - és kezdik elfelejteni a dolgok nevét.. címkéket ragasztanak már rájuk.. (a regény nagyon jó, olvasd el) Ezt meg kell oldani. Vannak [nagyon egyszerűen kivitelezhető] koncentrációs gyakorlatok, amivel ezt a szétszórtságot lehet kezelni. Ha érdekel, privben.
5/10 A kérdező kommentje:
4-es! Jöhet a privi.
2013. nov. 17. 15:41
6/10 anonim válasza:
elég vitamindús étrended van? vagy ha nem pont vitamin, de lehet valami hiányzik a szervezetedből.
7/10 anonim válasza:
a 4-es irásáról a cimkékről az jut az eszembe mikor annó régen, még az árcimkék világában haverom a boltban nekidölt a pultnak s ráragadt egy árcimke.
erre ő:
ránéz, majd:
-jaj jaj jaj, olcsó vagyok...
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon keveset eszek, 50 kg vagyok. Elkezdtem B vitamint szedni, de még azt is elfelejtem bevenni néha napján. (3 napja nem vettem be, mert mindig valami kiesik a fejemből)
2013. nov. 17. 15:55
9/10 anonim válasza:
nem biztos h pont az hiányzik. eleve van b6 b12 stb.
de ez róka fogta csuka. feledékeny vagy s emiatt elfeljted bevenni azt amitől elmulik. ha beveszed akkor persze nem felejted el, de ha eszedbe jut, tehát vagy feledékeny akkor meg nem kell bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!