Nem tudok odafigyelni semmire! Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Pár hónapja rossz nagyon a közérzetem és semmire nem tudok igazán figyelni. Nekiállok tanulni és 3 óra után azon kapom magam, hogy még nem csináltam semmit.
Boltba átcsesznek állandóan pedig mindig megszámolom a pénzt mégis mindig elszámolom magam. Soha semmit nem tudok megjegyezni meg soha semmire nem tudok vigyázni mert mindenemet elhagyom.
Ha így folytatom akármit csinálok nem lesz belőlem soha semmi, hiába vagyok szorgalmas(azzal nincsnek nagy bajok).
Akik ismernek, tudják,hogy semmit nem lehet rám bízni.
A kérdésem az lenne, hogy mit tegyek azért hogy jobban rá tudjak koncentrálni a dolgokra?
2013. nov. 13. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!