Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit ajánlatok izzadás ellen?

Mit ajánlatok izzadás ellen?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Erősen izzadok. Tudnátok ajánlani valamit, amivel csökkenthetem/megszüntethetem ezt a kellemetlen dolgot? Nagyon ciki mikor a pólóm vagy az arcom izzad és semmit sem tudok tenni ellene. Nem vagyok ideges típus és mozogni se mozgok napközben annyit, hogy leizzadhassak és mégis. Próbáltam már krémeket, de kevés sikerrel :P Kérlek segítsetek.

2013. nov. 13. 15:37
 1/4 anonim válasza:
az izzadás ellen nem lehet semmit sem tenni, hiszen mindenki máshogy működik. A szagot megszüntetheted izzadásgátlóval, vagy borotvával( a szőrszálakon megtapadnak a "bacilusok" és azoktól van ilyen kellemetlen szagunk)
2013. nov. 13. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Vannak izzadásgátló szerek, amiknek van is hatása, de ezek csak gátolják az izzadást, ahogy a nevükben is szerepel. Ezzel az a baj, hogy az izzadság ugyanúgy termelődni fog a szervezetedben, csak nem fog tudni felszínre jutni, mert egy réteg elfedni. Így viszont sokkal károsabb, mert a szervezetedben marad a sok káros anyag. Inkább érdemesebb az izzadás csökkentő szereket keresni.

Amúgy meg azt tudom mondani, hogy az izzadás egy jó dolog, tisztul a szervezet. Persze értem én, hogy kellemetlen. Mosd meg naponta többször is az arcod, fürödj reggel és este is, akár munka/iskola után is gyorsan zuhanyozz le, így mindig ápolt, üde leszel.

2013. nov. 13. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Honaljra vehetsz sulotio antiseduricat. (asszem igy kell leirni) gyogyszertarba par szaz forint
2013. nov. 13. 15:56
 4/4 anonim válasza:
én is ijen izadós vagyok és nekem egy idros nevű sprayt barátomnak meg nekem is bevált
2013. nov. 15. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!