Komolyan, ti mennyi időnként nagyvécéztek?
én max 2 naponta.. de van hogy még ritkábban.
pedig rendesen eszek, van amikor még túl sokat is:(
Miért a napi a normális? Én pl 3-4 naponta. Aki naponta megy szerintem elég kis kupacot termelhet. Aki naponta 1* reggel megy, ott sokaknál benne van a pakliban a kezdődő nap stressze és az hozza sokszor az ingert.
Naponta többször az meg már eszméletlen. Ott már egyszerűbb volna a kaját egyenesen a retyóba önteni, minek az a tortúra a kettő között...
tényleg a napi a normális
pl mikor kórházban voltam bentfekvő, akkor a nővérke minden nap megkérdezte, hogy volt-e tegnap széklet, ha nem, akkor adták a hashajtót
amúgy ez a benne van a nap stressze a reggeli nagyvécézésben dolog, lehet, hogy van akinél így van, de pl én minden reggel megyek és a nagy stressz az életemben, hogy itthon vagyok a babámmal és egész nap játszunk :D
énis reggelente, és napi eccer.
de bennem sincsen semmilyen stressz, egésznap semmit sem csinálok:D
ez a gimi óta maradt rám, mert mikor gimis voltam rászoktattam magam h reggel végezzem a nagydolgom. és ez azóta bennem maradt.
a 3-4 napontás wc-zés meg egyáltalán nem egészséges.
Az hülyeség, hogy naponta, vagy naponta többször nem normális, mert ha 3 naponta ürít valaki, akkor ha belegondol, 3 napig van a kaki a belében, ami salakanyag, és csak erjed ott. És nem igaz, hogy aki naponta kakil, annak csak kis kupacok lesznek, mert tanúsítom hogy nem!
Az az egészséges, ha minden nap kiűríted a mérget, azaz salakanyagot a szervezetedből!
És akkor mi van, ha ott a salakanyag? Az arra van kitalálva, hogy ott tárolja és ebből ne legyen semmi gond. Soha semmi bajom nem volt még amiatt, mert pár napig nem mentem WC-re. Ilyen alapon félnaponta menni az egészséges, mert akkor csak feleannyi ideig "erjed" ott, mintha reggelente járnánk.
A legtöbben - mint olvasható - megszokásból járnak. Az inger azért jön, mert annyit mutat az óra, nem feltétlenül azért, mert összejött már a mennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!