Hogyan tudnék megszabadulni a fáradtságomtól?
Üdv!
Az ember szervezetének szüksége van alvásra. Sok okos ember vitatkozik, hogy mennyi a szükséges. Én személy szerint a nem alszom ~10 órát fáradt maradok következő nap.
Viszont ez egyénenként változhat.
Anno mikor még az egyetemen vizsgaidőszak volt, sosem tudtam kipihenni magam rendesen, és mivel a koncentrációmnak maxon kellett pörögni egy ördögi kört írtam le. Egyik felsőbbéves barátom ajánlotta a ginseng teát. Na akkor én jól kiröhögtem, nem hiszek a mai napig a homeopátiás vackokban... De annyira kikészültem, hogy bármit elhittem akkor. Így vettem egy ilyet:
nos én nem ajánlok senkit, minden boltban kb beszerezhető. De a dr. chen márka nekem ebből bevált.
Milyen élettani hatásai vannak? Nekem anno lassult a reakcióidőm (ami ugye nem szerencsés) viszont cserébe a koncentrációkészségem sosem látott méretet öltött, valamint nagyon kipihentnek éreztem magam.
A B6 vitaminhoz hasonló, de mind a 2 kúrát hasonlóan kell végezni. pl 4 hét max tea (max 2 filter / nap) utána 4 hét B6 a zöldtea kicsit megviseli a veséket ha sokat iszol.
Köszönöm a 2. választ!
az elsőnek is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!