Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan tudnék megszabadulni a...

Hogyan tudnék megszabadulni a fáradtságomtól?

Figyelt kérdés
Régóta problémát jelent számomra.Akkor sem tudom kipihenni magamat, ha 7 óra helyett 8 órát alszom.Számolási gondolkodtató feladatok kikészítenek. nehezen merülök álomba.egy időben magne b6 vitamint szedtem, ami egy ideig segített.
2013. nov. 11. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Méress vérnyomást. Lehet hogy alacsony!
2013. nov. 11. 19:13
 2/5 anonim válasza:

Üdv!

Az ember szervezetének szüksége van alvásra. Sok okos ember vitatkozik, hogy mennyi a szükséges. Én személy szerint a nem alszom ~10 órát fáradt maradok következő nap.

Viszont ez egyénenként változhat.

Anno mikor még az egyetemen vizsgaidőszak volt, sosem tudtam kipihenni magam rendesen, és mivel a koncentrációmnak maxon kellett pörögni egy ördögi kört írtam le. Egyik felsőbbéves barátom ajánlotta a ginseng teát. Na akkor én jól kiröhögtem, nem hiszek a mai napig a homeopátiás vackokban... De annyira kikészültem, hogy bármit elhittem akkor. Így vettem egy ilyet:

[link]

nos én nem ajánlok senkit, minden boltban kb beszerezhető. De a dr. chen márka nekem ebből bevált.

Milyen élettani hatásai vannak? Nekem anno lassult a reakcióidőm (ami ugye nem szerencsés) viszont cserébe a koncentrációkészségem sosem látott méretet öltött, valamint nagyon kipihentnek éreztem magam.

A B6 vitaminhoz hasonló, de mind a 2 kúrát hasonlóan kell végezni. pl 4 hét max tea (max 2 filter / nap) utána 4 hét B6 a zöldtea kicsit megviseli a veséket ha sokat iszol.

2013. nov. 11. 19:19
 3/5 A kérdező kommentje:
már többször mértem.jelenleg nincs gond a vérnyomásommal.még vizsgálatra is bevittek, de nem kaptuk meg a vizsgálat eredményének a 2. részét
2013. nov. 11. 19:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 2. választ!

az elsőnek is köszönöm!

2013. nov. 11. 19:24
 5/5 anonim válasza:
Szóra sem érdemes, remélem neked is bejön.
2013. nov. 11. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!