Rossz vérkeringés?
- Mennyire élsz stresszes életet?
- Egészségesen táplálkozol?
- Az a napi tesi szerinted elég ahhoz, hogy serkentsd az izmaid? Mert arra nem elég mindig az általános futás és gimnasztika.
- Esetleg vannak még aggasztó tüneteid? Szédülés hirtelen felállás után, testrészi zsibbadás... stb ...
- Krónikus betegségek neked, vagy a családban?
Bocsi, de csak akkor tudok választ adni, ha ezeket a kérdéseket megválaszolod.
17F
Én is vékony vagyok, nem tudok hízni, ilyen a családom. Viszont én elég stresszes életet élek sajnos, és már nem is sportolok sajna (porckopás). De én akármennyi sportoltam, túráztam satöbbi, nekem mindig hideg kezem-lábam.
Van akinek forróbb a vére, mának meg hidegebb. Ez is közre játszhat a dologban. Meg aki vékony, általában fázósabb is.
Lehet tudatlan vagyok, de nem hiszem, hogy túl sok mindent lehetne ez ellen tenni. Szerintem majd idővel változik, ha majd másfajta életet fogsz élni. Értem ez alatt, hogy más lesz a napi rutin, esetleg kevesebb a stressz satöbbi. Nyilván ezeken most is változtathatsz, ha tudsz.
1.válaszoló
Hát igen valóban stresszes életet élek,na de akkor is ez van,ha viszonylag nyugodtabb vagyok.Mit ajánlasz mit kéne sportolni?És igen valóban hirtelen felállás után elszédülök.Egyébként köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!