Segítségre van szükségem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
sziasztok. az a helyzet hogy mozgáskorlátozott vagyok és ezt egyrenehezebben fogadom el így tini korban. mindenem megvan: rengetegen szeretnek, sohasem bántanak, vannak barátaim akikre bármikor számíthatok de mégis boldogtalan vagyok. úgy érzem soha nem lesz egy fiú se aki majd igazán szeret pont a lábam miatt.. többször is próbáltam öngyilkos lenni, nem önsajnálatból és nem is figyelem felkeltésből, de mindig rámtaláltak. úgy érzem sohasem lesz esélyem a boldogságra.. most 16 éves vagyok és nagyjából két éve érzek így. először csak esténként szomorkodtam de ez csak egyre rosszabb lett. mostanra már úgy érzem nem vagyok önmagam.nem vagyok boldog és nemtudok tisztaszívből örülni semminek. elkell játszanom hogy jó kedvem van pedig legszivesebben egésznap csak sírnék... el akartam menni pszichológushoz de anyukám azt mondta akkor bezárnának. mit tegyek?:(2013. okt. 30. 22:28
1/7 anonim válasza:
Nincsenek barátaid?
Mert ha lennének, nem érezhetnél úgy
2/7 anonim válasza:
Próbáld magad elfoglalni (tanulás)
3/7 anonim válasza:
Próbálj meg valamit sportolni (ott is társaságban lennél)
4/7 A kérdező kommentje:
de rengeteg barátom van és nagyon sokan szeretnek, nem is ezzel van a gond. hanem azzal hogy a fiuk is csak barátként tekintenek rám..
2013. okt. 30. 22:47
5/7 anonim válasza:
Mindenképpen beszélj anyukáddal, nem teheti, hogy nem hallgat meg, vagy elintézi azzal, hogy úgyis bezárnának… Tudnia kéne, hogy ez nem tisztességes veled szemben. A másik. Biztos vagyok benne, hogy te egy tündéri ember vagy! Nem szabad elkeseredni! Tudom, hogy nehéz, nekem meg könnyű mondani, de hidd el, hozzáállás kérdése. Írtad, hogy rengetegen szeretnek, és mindig számíthatsz rájuk. Nyugodtan beszéld meg az érzéseidet a hozzád közel álló emberekkel, vagy akár csak eggyel, nagyon sokat segít. Neked sem tesz jót, ha folyton megjátszod magad. Ez csak egy nagyobb lelki teher, amit magaddal cipelsz. Amikor megpróbáltad magad megölni, biztos tettek fel neked kérdéseket, hogy miért tetted. Gondolom segítek is akartak. Más kérdés, hogy hagytad-e vagy sem. Érdemes beszélni szakemberrel, aki tényleg segít átvészelni ezt az időszakot, anyukád pedig nem hagyhatja annyiban! Én még annyit tanácsolnék, hogy találkozz hozzád hasonló emberekkel. Ha pedig sírnod kell, hát sírj, ne fojtsd el, add ki magadból, attól csak jobban fogod magad érezni. A boldogságra pedig mindenkinek van esélye, sőt, megérdemli! Ha azt érezteted, hogy te elfogadtad magad olyannak, amilyen vagy, akkor mások is így tesznek majd! Csak mindig legyél pozitív, akkor is, ha nehéz! Sok sikert!! :)
6/7 A kérdező kommentje:
nemtudok sportolni mert mozgáskorlátozott vagyok.. nem vagyok tolószékes tudok menni de a sport nem menne. nem is a társasági életemmel van a gond mert rengeteg barátom van és bulizni is sokszor járok
2013. okt. 30. 22:49
7/7 A kérdező kommentje:
katielizátor koszonom szepen!:)) sokat segitettel
2013. okt. 30. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!