Vizelet vizsgálat eredményénél mit jelent ez?
Figyelt kérdés
VF vizelet fehérje - hop
VUBG Vizelet Ubg. K fok
VÜL Vizelet üledék 40/50 vvt 1-2fvs sok lhs
A többi mellé mind be van írva, hogy negatív. Nem vagyok beteg, vérképem eredménye jó, (Kicsit magas a koleszterinem, az MPV-m és a PDW-m, de nagyon kevéssel). Megvan a havibajom, úgy mentem el vizeletvizsgálatra.
Dokim csak holnap lesz, de, ha ez semmi komoly, meg minden oks, akkor inkább nem ülném végig azt az ezer órát, mire fogad.
2013. okt. 30. 16:07
1/1 anonim válasza:
Az első két sor passz. A harmadik viszont (üledék) szerintem azt mondja, hogy 40/50 vörösvértest (valszeg mert éppen megvolt úgy mentél), 1-2 fehérvérsejt és sok (lhs) laphámsejt - ez meg a hüvely része, normális vizeletben. Én ezeket tudtam kihámozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!