Ez nátha vagy lehetek allerigás is?
Fáztam már meg párszor de ilyenre nem emlékszek. Napok óta folyik az orrom, nem kicsit, de nem olyan sűrű a cucc, mint máskor, mikor beteg vagyok, most inkább csak híg. Azon kívül szinte folyamatosan olyan érzés, mintha valami csavarná is az orromat. Néha egészen annyira, hogy rendesen be is könnyezek miatta, nagyon kellemetlen. Nem tüsszögök sokat, inkább addig jutok, hogy majdnem, majdnem, majdnem... nagyon csavarja de semmi. Ha mégis tüsszentek az kész felüdülés.
különben szerintem nem került semmi új itthonra, ami hirtelen irritálhatna. Viszont, arra gondoltam, ha meg lennék fázva, akkor olyan öt nap után már vagy el kellett volna múlnia, vagy valami, nem? Semmi más bajom nincs amúgy, csak az orrom. Van valami tipp, ami elmúlasztja? Falra mászok ettől az csavarós érzéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!