Mennyi ideig viszket a bolhacsípés? És mi állítja meg?
Sajnos annyi a csípésem,hogy lehetetlen megmondani melyik volt már meg. Az biztos hogy baromira viszketnek még mindig. Főképp a lábabon van,a zokni környékén és a derekamon a nadrág környékén.
És ha bolháim vannak akkor miért nem látom őket?
Mert eddig egyet se találtam.
mert gyorsabbak mint te! mire már félrehúzod a zoknid szárát h megnézd mi van, már rég odébbállt! a legjobb az lesz ha (tudom baromi nehéz, de) nem vakarózol. ha békénhagyod a már meglévő csipéseket, pár napon belül enyhülnek. kipróbálhatod a fenistilt is, de ha nagyon sok csipésed van, akkor nehéz lesz megoldani...
tesztelni például úgy tudod h van-e most is bolhád, h beméssz a fürdőszobába, levetközöl és a ruháidat a kádba rázogatod, talán kiesik, talán... nem mindig válik be :(
Pontosan ezt a módszert csináltam meg tegnap este de semmi nem pottyant ki egy ruhadarabomból se. :(
Azért köszi.
Nekem is volt szerencsém bolhacsípésekhez.
A fürdőkádba engedtem vizet és úgy raktam bele a nadrágomat és ott úszkáltak a vízben.
Viszketésre az antivakarin krémet ajánlom, nekem ez bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!